Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Diemen - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Diemen heeft een gastronomisch kloppend hart voor lekker eten en lekkere wijn. Hoewel wij niet beschikken over een eigen wijnassortiment, kunnen wij u toch een wijnproeverij aanbieden als u een feest of event bij ons onderbrengt. Wat te denken bijvoorbeeld van een wijnproeverij als deel van uw familiefeest of uw personeelsdag? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar!

Wijnproeverij - sociaal, gezellig en leerzaam

Onze passie voor wijnen maakt een wijnproeverij tot een ware belevenis. Voor een wijnproeverij heeft u geen uitgebreide kennis van wijn nodig en ook geen speciale smaakpapillen. Wijn proeven als een sociaal, gezellig en leerzaam evenement, dat mag u verwachten van ons. Onze sommelier selecteert een tiental wijnen en lardeert de wijnproeverij met de nodige wetenswaardigheden. De proeverij kunt u desgewenst vergezeld laten gaan van een lekker hartig hapje of een tapasarrangement. Wilt u meer weten over onze wijnproeverijen? Vraag ons dan vandaag nog naar de eventuele mogelijkheden. U krijgt een vrijblijvend prijsadvies op maat!

Wijn met een hartige versnapering - een ideaal stel

Your Choice Catering Diemen vindt wijn en een hartige versnapering het ideale stel. Om u de keuze iets eenvoudiger te maken, hebben wij voor u een drietal combi's samengesteld waarin u uiteraard naar hartenlust mag wijzigen. Net als dat bij al onze catering arrangementen het geval is, bieden wij maatwerk als het gaat om wijnproeverijen.

Bekijk hier de 3 geselecteerde wijn- en spijsassortimenten:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wereld van wijnen uit alle windstreken

Niet alleen wijnen uit de klassieke wijngebieden in Europa zullen deel uitmaken van onze wijnproeverij, maar Your Choice Catering Diemen presenteert u ook wijnen uit de zogenaamde 'Nieuwe Wereld': Australië, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Wilt u meer weten over deze wereldreis naar de verschillende wijnstreken? Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden. En heeft u zelf een speciale wijnsuggestie? Laat het ons weten en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wijnproeverij - bourgondisch genieten

Bij Your Choice Catering Diemen houdt een wijnproeverij in dat u gedurende drie uur bourgondisch geniet van een glaasje wijn, een lekker hapje en een goed verhaal. Maak uw wijnproeverij compleet met bijvoorbeeld een tapasarrangement, een kaastableau of verschillende vleessoorten? Een onderhoudende middag of avond beleven met een sommelier die alles weet van wijn en daar ook nog smakelijk over kan vertellen? Bel of mail ons dan vandaag nog. U hoeft beslist geen wijnkenner te zijn om een wijnproeverij als een ware belevenis te kunnen ondergaan!

Bel ons gratis telefoonnummer voor meer informatie of laat een contactbericht achter in onze mailbox. Wij verheugen ons op u!