Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Diemen - Walking dinner

Met het walking dinner heeft Your Choice Catering Diemen een zeer populair catering arrangement toegevoegd aan het assortiment. Wilt u weten wat een walking dinner precies inhoudt en wat wij u bieden? Lees er hier dan alles over. En heeft u vragen? Aarzel niet om ze te stellen. Een walking dinner is een aantrekkelijke vorm van dineren en socializen. Dat loopt u niet graag mis!

Walking dinner - totale vrijheid

Your Choice Catering Diemenwil duidelijk stellen dat een walking dinner geen lopend buffet is. En een walking dinner is ook geen receptiehapje. Het walking dinner is duidelijk anders in de zin dat het eten op handzame bordjes wordt geserveerd en uw gasten zich vrij door de ruimte kunnen bewegen. De gasten hoeven niet aan een tafel te zitten, maar kunnen van een topdiner genieten terwijl ze praten met iedereen die voorbijloopt. Het walking dinner loopt als het ware mee! Afhankelijk van de feestelijke gelegenheid, het aantal gasten dat u verwacht en de inhoud die u wilt geven aan het walking dinner, stellen wij een menu samen dat op maat gemaakt is. Met een walking dinner dat bestaat uit ongeveer 8 (kleine) gerechten, zijn uw gasten voorzien van een heerlijk diner dat als volwaardige maaltijd gezien kan worden.

Walking dinner - de opties

Your Choice Catering Diemen heeft voor uw gemak een drietal walking dinner arrangementen samengesteld. Uiteraard mag u daar, in onderling overleg, wijzigingen in aanbrengen. Klik hier en laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes die wij u aan kunnen bieden:

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinner - hoe gaat dat in de praktijk?

Ons personeel verzorgt het walking dinner van begin tot eind. Wij overleggen persoonlijk met u over inhoud, samenstelling, aantal gangen en voorkeuren. De gerechtjes worden ter plekke bereid en meteen geserveerd aan uw gasten. Mocht uw locatie niet beschikken over een keuken, dan hebben we zelfs de beschikking over een volledig geoutilleerde mobiele keuken. Your Choice Catering Diemen verzekert u van een super geslaagd event waar niet alleen u, maar ook uw gasten nog heel lang met plezier op terugkijken!

Walking dinner - helemaal af met een drankje erbij

Zonder een verfrissend drankje is een walking dinner natuurlijk niet compleet. Your Choice Catering Diemen heeft daarom een speciaal drankenarrangement voor u dat we u aan kunnen bieden tegen een uiterst scherpe prijs. Wat dacht u van een absolute bodemprijs vanaf € 7,50 per persoon? Voor dat bedrag kunnen u en uw gasten tijdens het walking dinner genieten van bier, fris en wijn. Materialen zoals glazen, een tapinstallatie en andere benodigdheden krijgt u er voor die prijs gewoon bij!

Walking dinner - wat zijn de kosten?

Wij kunnen u alleen de gemiddelde kosten van een walking dinner vertellen, want de uiteindelijke keuze die u maakt, bepaalt wat u kwijt bent. Over het algemeen kost een walking dinner € 30,00 per persoon, maar dat kan zoals gezegd zowel naar beneden als naar boven afwijken. Voor een exacte offerte kunt u ons altijd bellen. En dat geldt ook als u vragen heeft over andere arrangementen en prijzen. Bel ons gratis nummer of vul ons contactformulier in. U bent tot niets verplicht!

Het gratis nummer is 0800 4890 489 en ons contactformulier staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!