Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Diemen - Recepties

Recepties en zakelijke ontvangsten vereisen een gedegen voorbereiding en een goede planning. Wat betreft het regelen van een goed georganiseerde receptie hebben wij bij Your Choice Catering Diemen meer dan genoeg expertise om alles op rolletjes te laten verlopen. Viert u uw bruiloft of uw bedrijfsopening met een receptie? Of hoort de receptie bij een andere feestelijke aanleiding?
Wij verzorgen niet alleen de hapjes en de drankjes, maar kunnen u ook voor wat betreft alle andere aspecten van dienst zijn. Wilt u een receptie waarbij iedereen zich welkom voelt en er niets misgaat? Bel ons dan vandaag nog!

Receptie - ons aanbod is maatwerk

Met onze receptie arrangementen maken wij van elk feest een gezellige belevenis. Met lekkere hapjes, een koel drankje en gastvrij personeel passen wij onze arrangementen graag aan uw wensen aan. Your Choice Catering Diemen bespreekt met u wat uw bedoeling is en gaat vervolgens aan de slag voor u . Maat werk en persoonlijke aandacht zijn onze belangrijkste kernwaarden.

Klik hier voor ons aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Receptie - actieprijs voor de dranken

Met onze actieprijs voor het drankenarrangement, maken wij het voor u extra aantrekkelijk om uw receptie door ons te laten verzorgen. U en uw gasten mogen namelijk tijdens uw receptie drie uur lang voor een bedrag van € 7,50 per persoon genieten van ons 'Onbeperkt Hollands Assortiment'.

Drankenarrangement        

Receptie - de partymaterialen

Wij zijn geen materialen verhuurbedrijf maar wij kunnen u desalniettemin voorzien van allerlei partymaterialen tegen een zeer scherpe huurprijs. Heeft u een katheder, pagodetent, geluidsinstallatie of een beamer nodig? Dan kunnen wij die zonder probleem leveren. Serviesgoed en bestek behoort overigens kosteloos bij onze receptie arrangementen. Klik hier voor ons materialenoverzicht.

Materialen        

Receptie - vakmensen

Wij zijn er trots op dat wij over vakmensen beschikken die u op elk vlak van dienst kunnen zijn. Topkoks, serverend personeel en stylingexperts maken van uw receptie een geslaagd event. En wilt u iets bijzonders? Dan kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor een ludieke ontvangst in de vorm van een ceremoniemeester, een rode loper, een fotograaf bij de ingang of een toneelact. Met uw ideeën kunt u altijd bij ons aankloppen, want ons is niet snel iets te dol!

Your Choice Catering Diemen vertelt u graag meer over onze receptie arrangementen en alle andere opties die wij u te bieden hebben. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een advies op maat. Wij staan voor u klaar!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.