Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Diemen - Private dinners

Privé kok bij u thuis

U droomt er weleens over: een sterrendiner in de privacy van uw eigen huiskamer of op een andere locatie van uw keuze. Your Choice Catering Diemen laat die droom nu uitkomen! U hoeft alleen te zorgen voor goed gezelschap en een overzicht van wat u wel en niet wilt eten, meer niet. Verwen uw dierbaren, uw zakenrelaties of iemand anders die het verdient met een private dinner en u scoort gegarandeerd punten. Een mooier cadeau kunt u uw partner, uw vrienden en uzelf niet geven!

Private dinner - mega genieten

Your Choice Catering Diemen heeft nog nooit zoveel private dinners verzorgd als de laatste jaren. Het mega genieten van een topmaaltijd in de relaxte omgeving van uw huis of het huis van familie en vrienden is enorm in trek. U bepaalt namelijk zelf hoe u aan tafel zit, met wie en met hoeveel gangen u uw gasten in de watten legt. U hoeft niet opgeprikt naar een sjiek restaurant, maar u kunt ongedwongen genieten, zonder dat u rekening hoeft te houden met andere gasten. Uw eigen sterrenrestaurant op een locatie die u zelf heeft gekozen, hoe mooi is dat?

Menu inpressie        

Private dinners - alles uit handen geven

Met een private dinner geeft u alles uit handen. Your Choice Catering Diemen bereidt niet alleen een aantal gangen die u zullen doen watertanden, wij maken ook de sfeer en de ambiance precies zoals u dat wilt. En wilt u echt alles aan ons overlaten? Kies dan eens voor het surprise menu van onze topkok. U zult er zeker geeen spijt van krijgen! Onze kok kookt de sterren van de hemel en heeft ook de gave om u en uw gasten tijdens de maaltijd op geanimeerde wijze te vertellen wat u precies op uw bordje heeft liggen. Wat dacht u van ossenhaas met wilde bospaddenstoelen en een rode portsaus en pecan pie met vanille ijs? Het is maar één voorbeeld van wat wij in ons aanbod hebben. Bel of mail ons als u precies wilt weten welke gerechten wij voor u kunnen bereiden en hoeveel gangen wij voor u mogen serveren. En het mooiste van alles? U hoeft na afloop niet zelf aan de slag oom alles weer in de oude staat terug te brengen. Dat doen wij namelijk voor u!

Private dinners - wat zijn de kosten?

Voor veel mensen bestaat het idee dat een private dinner duur is. Dat is een misvatting. Wij komen met onze keukenbrigade en alle benodigde materialen bij u koken voor een groep vanaf acht personen of vanaf een bedrag van € 500,00. Your Choice Catering Diemen brengt niet alleen de beste mensen, maar ook de beste ingrediënten en eersteklas materialen mee. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van een weergaloze avond met het gezelschap van uw keuze. Goed eten, lekkere wijn en een goed gesprek, daar kan niets tegenop.

Private dinners - een streling voor de zintuigen

De gerechten die u geserveerd krijgt, smaken niet alleen voortreffelijk, ze zien er ook uit om door een ringetje te halen. Genieten met al uw zintuigen, dat is wat een private dinner u en uw gasten te bieden heeft. Your Choice Catering Diemen maakt niet alleen de gerechten mooi op, wij creëren ook de ambiance die u graag wilt oproepen. Heeft u al eens gedacht aan een private dinner op uw bedrijf? Ook zakelijke liefde gaat vaak door de maag, dat zult u kunnen beamen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat u verrassen door wt wij u te bieden hebben.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Zo doet u niet alleen iets goeds voor uzelf met een private dinner, maar doet u ook nog iets goeds voor een ander. Het mes snijdt dus aan twee kanten!
Er is geen enkele reden meer om geen afspraak met ons te maken om een private dinner te regelen. Bel of mail ons vandaag nog en u krijgt van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Ons gratis nummer is 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. U hoort binnen 24 uur van ons!