Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Diemen - Materialen

Your Choice Catering Diemen biedt u de handige optie om als een cateraar voor alle aspecten van uw feest zorg te kunnen dragen. Wij hebben alle partymaterialen die u eventueel nodig heeft in voorraad. Van statafels en partytenten tot plantenbakken, verlichting en tapinstallaties, u kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het voor u. Klik snel naar ons materialen assortiment en u zult zien dat u voor een zeer kleine meerprijs de materialen heeft die u zoekt.

Materialen en super service

Your Choice Catering Diemen heeft service in haar bedrijfs dna zitten. Brengt u uw bruiloft, bedrijfsopening of uw examenfeest bij ons onder, dan zorgen wij niet alleen voor de catering, maar ook voor alle andere facetten van het feest. Dat betekent dat wij uw locatie aankleden, zorgen voor het entertainment van uw keuze, de materialen leveren en bovendien kunnen zorgen voor vakkundig en gastvrij personeel. Nog een geluidsinstallatie nodig? Of verwacht u regen en wilt u toch nog een partytent regelen? Vraag het ons en wij kunnen u zeker van dienst zijn. Voor uw gemak besteedt u alles uit aan ons, zodat u verder nergens naar hoeft om te kijken. Zo heeft u steeds overzicht en kunt u er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Met extra cachet

Your Choice Catering Diemen maakt van elk feest een geslaagd evenement. Met ons oog voor detail en onze ervaring geven wij uw zakelijke receptie extra cachet en is uw privé feest een belevenis waar u en uw gasten volop van zullen genieten. We maken het u graag zo eenvoudig mogelijk door ook de partymaterialen en de extra faciliteiten aan te bieden. De mensen waar wij over beschikken zijn top in hun vak. Wat ze doen, doen ze meer dan goed. Met zorgvuldige, nauwgezette afspraken en persoonlijke aandacht onderscheiden wij ons van andere catering bedrijven. Waar zij ophouden, gaan wij nog even door om het helemaal af te maken. Wij hanteren het ouderwetse motto "Afspraak =afspraak". Wilt u meer weten, bel ons dan meteen en wij geven u alle benodigde informatie.

Materialen voor een schappelijke meerprijs

Wij hebben ons netwerk in de afgelopen jaren aardig uitgebreid. Dat betekent dat wij u kunnen laten profiteren van de meest gunstige prijzen voor al onze diensten, ook voor onze materialen. Zonder dat u zelf hoeft te vergelijken, kunt u er verzekerd van zijn dat u de laagste meerprijs betaalt voor materialen, hapjes en drankjes. Kwaliteit voor een meer dan schappelijke prijs, dat is wat u krijgt als u met ons in zee gaat. En dat is in deze dure tijden geen slecht nieuws, nietwaar?

Het organiseren van een bruiloft, verjaardagsfeest of een bedrijfsevenement kan uw stressniveau aardig omhoog jagen. Vertrouwt u ons het hele geregel en alle rompslomp toe, dan heeft u geen slapeloze nachten en kunt u genieten van een spectaculair feest dat op alle fronten goed verloopt. Vanaf het eerste gesprek tot en met de afwas, wij zijn er voor u!

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)