Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Diemen - Bruiloften

Omdat je doorgaans maar één keer trouwt, wil je dat die dag alles perfect verloopt. Your Choice Catering Diemen garandeert jullie een trouwfeest waar jullie nog heel lang met plezier op terugkijken. Willen jullie een intiem feestje op een romantische locatie of een spetterend dansfeest in een grote zaal? Waar jullie ook voor kiezen, wij maken van jullie bruiloft ook echt júllie feestje!

Bruiloft naar jullie eigen ideeën

Your Choice Catering Diemen is een groot fan van huwelijksfeesten. Wij zorgen er dan ook voor dat op jullie trouwdag alles zo verloopt als jullie dat voor ogen hebben. Vanaf het moment van de plechtigheid tot en met het opruimen na afloop en alles wat daar tussenin plaatsvindt: wij nemen jullie alles uit handen.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Onze persoonlijke aanpak en onze professionaliteit maken ons tot jullie ideale catering partner. Sressvrij genieten van elkaar en van alles wat er op jullie trouwdag gebeurt, dat is ons doel voor jullie. We stellen bij de organisatie en de planning jullie wensen centraal. Wil je een speciale live band of die bepaalde DJ? Hebben jullie een lunch in gedachten met jullie naaste familie? Of een groots walking dinner aan het eind van de dag? Your Choice Catering Diemen kan jullie op elk gebied, zowel wat betreft hapjes en drank als wat betreft entertainment en partystyling met raad en daad terzijde staan.

Romantisch of eigentijds

Trouwen is altijd speciaal, ongeacht op welke manier je het wilt vormgeven. Voor je in het huwelijksbootje stapt, heb je stapt, heb je zelf al een vastomlijnd idee van de dag zelf. Willen jullie een romantische setting of juist een zeer persoonlijke? Hebben jullie een bepaalde stijl die terug moet komen tijdens de huwelijksfestiviteiten? In een persoonlijk gesprek maken we duidelijke afspraken over jullie wensen en over wat wij precies voor jullie gaan regelen. Zo voorkomen we onaangename verrassingen en zorgen we in elk geval voor een heldere planning die zonder concessies ten uitvoer worden gebracht door ons team. Your Choice Catering Diemen verzekert jullie van een bruiloft die geheel in jullie straatje past en waarvan jullie grenzeloos zullen genieten!

Tot in de puntjes verzorgd

Your Choice Catering Diemen is er alles aan gelegen om jullie trouwdag helemaal tot in de puntjes te verzorgen. Bij ons staan service en persoonlijke betrokkenheid op nummer één. Jullie hoeven niet bang te zijn dat wij iets over het hoofd zien of dat er zaken mislopen, want onze expertise en ervaring op het gebied van bruiloften zetten wij voor de volle 100% in voor jullie.

Mochten jullie voor ons kiezen, dan is het bovendien al voor de grote dag feest. Wij bieden jullie in dat geval namelijk een proefdiner aan waarbij niet alleen jullie, maar ook jullie ouders mogen aanschuiven. Laat de voorpret maar beginnen!

Diverse trouwlocaties

Your Choice Catering Diemen organiseert een bruiloft van begin tot eind. Zo kunnen jullie bij ons ook terecht voor diverse bijzondere trouwlocaties verspreid over heel Nederland. Niet alleen voor bekende en romantische plekken met veel ambiance, maar ook voor intieme, kleine locaties kunnen jullie bij ons aankloppen.
Omdat wij niet iedere trouwlocatie op onze site kunnen vermelden, raden wij jullie aan om gewoon met ons bellen als jullie een speciale trouwlocatie hebben uitgekozen. Wij staan open voor alle vragen, opmerkingen en verzoeken. Prijsopgaven en adviezen zijn altijd gratis en vrijblijvend.
Wij verheugen ons op jullie!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.