Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Diemen - Entertainment

Your Choice Catering Diemen heeft ruim twintig jaar ervaring in de catering business. In die tijd hebben wij een enorme schat aan expertise en aan contacten opgedaan waar wij u graag van laten meeprofiteren. Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt met een zeer ruim aanbod aan culinaire en niet-culinaire opties. Tot die laatste categorie behoort ook ons entertainment aanbod, waarbij u moet denken aan bijvoorbeeld animatie, activiteiten voor jong en oud, muziek, toneel, kortom alles dat u nodig heeft om uw feest tot een spectaculaire belevenis te maken.

Meer plezier met muziek

Your Choice Catering Diemen heeft een zeer gemotiveerd en vakkundig team dat u graag assisteert bij het regelen van allerlei vormen van entertainment. Een goochelaar, kleinkunst act, live band, een clown, u kunt het zo gek niet verzinnen of wij maken het mogelijk. Heeft u een teambuilding activiteit gepland of een actief feestje met uw feestgezelschap? Ook dat regelen wij voor u tot in de puntjes.
Maar ook die ene DJ of die smartlappenzanger die u laatst hoorde, zelfs een Marco Borsato look-a-like huren wij voor u in. Wij nodigen u uit om speciale verzoeken bij ons neer te leggen; aarzel niet om ons iedere vraag te stellen die bij u op komt. Daar zijn wij namelijk voor!

Persoonlijke aandacht

Ons bedrijf heeft dienstverlening en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat wij iedere opdracht als absoluut uniek benaderen. Wij vliegen nooit op de automatische piloot, want dat past niet bij onze bedrijfsfilosofie. Uw feest of uw zakelijke event krijgt van ons een VIP behandeling, ook wat het entertainment betreft. Wat u ook wilt, wij overleggen het met u en we gaan alles in het werk stellen om dat entertainment voor elkaar te krijgen dat u wilt. Voor Your Choice Catering Diemen is dat 'part of the deal'. Bel of mail ons vandaag nog voor een offerte of een vrijblijvend advies.

Meer kwaliteit en maatwerk

Meer kwaliteit en maatwerk is wat ons onderscheidt van alle andere catering- en stylingbedrijven. De reputatie die wij inmiddels hebben (en waar we zeer trots op zijn!) raken wij niet graag kwijt. Vandaar dat wij ons uiterste best doen om het allerbeste entertainment te regelen voor onze klanten. Uw wensen zijn de uitgangspunten bij de manier waarop we invulling geven aan uw opdracht. Een romantisch huwelijksfeest? Een spetterend dansfestijn? De catering voor uw bedrijf? Met hart en ziel staan we u bij alle aspecten van uw feest terzijde. Het maakt daarbij voor ons niets uit hoe lang uw gastenlijst is en hoe groot uw budget.

U bent van harte welkom om ons te benaderen voor een vrijblijvende prijsopgave of om ons iedere vraag te stellen die u heeft. U bent nergens toe verplicht!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.