Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Diemen - Buffetten

Buffetten - blijvend populair

De buffetten van Your Choice Catering Diemen zijn blijvend populair. Ons aanbod aan buffetten is zeer ruim en de meer dan goede prijs-kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat wij een buffet voor elke gelegenheid en elke portemonnee kunnen leveren.
De buffetten die u aantreft op onze site zijn evenwichtig en gevarieerd van samenstelling, maar mocht u desondanks wijzigingen willen aanbrengen, dan is dat voor ons geen enkel probleem. U bepaalt welke buffet u wilt hebben en wij voorzien u van de best mogelijke service en kwaliteit.

Buffetten die passen bij elk feest of event

Your Choice Catering Diemen staat voor vrijheid op elk gebied als het gaat om catering en styling. Persoonlijk nemen wij samen met u uw wensen door en wij passen ons aanbod aan u en uw budget aan. De gerechten, warm of koud, kiest u zelf uit. Al naar gelang het gezelschap en de aard van de feestelijke gelegenheid, zullen wij een buffet samenstellen dat daar precies bij past. Onze jarenlange staat van dienst maakt ons tot uw ideal cateringpartner, ook daar waar het buffetten betreft.
Your Choice Catering Diemen beschikt over een enthousiast team van vakmensen, dat graag met u meedenkt over de invulling van uw feest en de passende catering. Creatief, flexibel en pro-actief wordt u door ons op uw wenken bediend!

Buffetten - ons aanbod

Your Choice Catering Diemen maakt van uw verjaardag, bruiloft of examenfuif een geslaagd feest met het buffet dat er perfect bij past.
Dit zijn onze buffetconcepten. Bekijk op uw gemak alle opties en vraag het ons als u wijzigingen wilt aanbrengen:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Om het voor u nog overzichtelijker te maken, brengen wij voor serviesgoed en bestek geen kosten in rekening. Bovendien zijn bij de prijzen van de buffetten die u op onze site vindt de BTW en de schoonmaakkosten inbegrepen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u na afloop geen onverwachte facturen van ons.

Weet u al welk buffet u wilt? Of wilt u weten of uw eigen keuze tot de mogelijkheden behoort? Bel ons gratis nummer of vul het contactformulier is en u krijgt het antwoord vandaag nog!