Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Diemen - Bedrijfsopening

U opent een nieuwe winkel, een tweede vestiging of u verhuist naar een groter pand? Uw bedrijfsopening is voor ons een uitdaging die we graag aangaan! Your Choice Catering Diemen helpt u graag met het regelen van de bedrijfsopening die u voor ogen heeft. Wilt u een ludieke bedrijfsopening compleet met een rode loper? Of heeft u een spetterend feest in gedachten voor uw zakenrelaties en uw klanten? Wat u ook kiest, wij nemen u alle rompslomp uit handen en verzorgen een bedrijfsopening die u nog lang zal heugen.

Bedrijfsopening - u groeit uit uw voegen

Groeit uw bedrijf of uw organisatie uit zijn voegen? En wilt u die groei vieren met een feestelijke bedrijfsopening? Alle zaken die komen kijken bij een geslaagde bedrijfsopening kunt u bij ons onderbrengen. Met persoonlijke betrokkenheid en 200% inzet zorgen wij ervoor dat alles gesmeerd verloopt en op professionele wijze geregeld wordt. Van de hapjes, de drank, het entertainment tot de partymaterialen, u kunt alles aan ons overlaten. Zo weet u zeker dat u geen zorgen heeft en stressvrij van uw eigen bedrijfsopening kunt genieten. Your Choice Catering Diemen gaat met u in gesprek over uw ideale opening en neemt uw wensen als uitgangspunt voor het hele event. Van a tot z geregeld, daar staan wij voor!

Een vlekkeloze bedrijfsopening

Your Choice Catering Diemen is met hart en ziel betrokken bij elke opdracht, dus ook bij uw bedrijfsopening. Onze ervaring en onze vakkennis gebruiken wij om uw bedrijfsopening vlekkeloos te laten verlopen, zonder dat u daar veel aan hoeft te doen. Wij verkopen niet snel "nee" en zijn niet voor één gat te vangen. Onze inventiviteit en creativiteit zijn onbegrensd; problemen zijn er tenslotte om opgelost te worden!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Een bedrijfsopening op originele wijze

Een originele bedrijfsopening zoals het pannenbierfeest of "hoogste punt viering" bestaat al eeuwen. Op sommige plekken in ons land en in het buitenland wordt dit moment uitgebreid gevierd met het plaatsen van een mei-den op het dak. Zo'n traditie steken wij in een nieuw jasje met ouderwetse onderdelen. Your Choice Catering Diemen kan zorgen voor een pannenbierfeest met bijvoorbeeld een barbecue of een oer-Hollandse haringsparty.Heeft u zelf al eens nagedacht over een leuke manier om uw bedrijfsopening luister bij te zetten? Bel of mail ons dan met uw vraag en u zult zien dat wij enthousiast voor u aan de slag gaan.

Bel gratis met 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in en u hoort binnen 24 uur van ons!