Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Diemen - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Diemen maakt van uw bedrijfsfeest, personeelsdag of teamuitje een doorslaand succes. Wij regelen niet alleen de catering van begin tot eind, u kunt ook bij ons terecht voor alle andere zaken: activiteiten, materialen, entertainment en meer. Alles kunnen wij u uit handen nemen, precies zoals u dat wilt. Uw wensen zijn onze leidraad en verder heeft u nergens omkijken naar. U heeft het toch zeker druk genoeg?!

Bedrijfsfeesten met extra glans

Your Choice Catering Diemen kan op jarenlange ervaring in de cateringbranche terugvallen. Wij organiseren bedrijfsfeesten voor allerlei bedrijven, van diverse omvang en van diverse aard. Activiteiten geschikt voor teams, themafeesten en entertainment van de bovenste plank, dat krijgt u bij ons als wij uw bedrijfsfeest regelen. Culinair onovertroffen, servicegericht en flexibel staan wij u met raad en daad terzijde. In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart en vanaf dat moment hoeft u nergens meer wakker van te liggen. Uw bedrijfsfeest is in goede handen!

Bedrijfsfeesten - hoe wilt u het hebben?

Your Choice Catering Diemen heeft vakmensen in dienst die alle zeilen bijzetten om uw event of activiteitendag te doen slagen. Hoe wilt u het hebben? Een themafeest in uw bedrijfsloods? Of een actieve dag in de buitenlucht? Maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij ons altijd voorop. We maken een duidelijke overeenkomst waarin we onze afspraken vastleggen, zodat u zeker weet dat u krijgt wat u vraagt, zonder compromissen. Bel of mail ons meteen. Wij informeren u graag over onze prijzen en de uitgebreide mogelijkheden.

Bedrijfsfeesten - culinaire suggesties

Your Choice Catering Diemen levert cateringconcepten die zo uitgebreid zijn dat er voor iedere gelegenheid wel een geschikt arrangement is. Kijk rustig op onze site en verbaas u over de vele zaken die wij voor u in petto hebben. Persoonlijk, individueel en zorgvuldig pakken wij ook uw bedrijfsfeest aan. Ongeacht of u driehonderd of drieduizend gasten verwacht, wij regelen elk detail en zien niets over het hoofd.

Bedrijfsfeest -receptie of niet?

Your Choice Catering Diemen heeft receptie arrangementen en entertainment varianten die uw bedrijfsfeest nog mooier maken. Maar ook als u geen receptie houdt, maken wij van het verwelkomen van de gasten een speciaal punt. Gastvrij, warm en spontaan zullen onze mensen zorgen voor een warm bad. Met of zonder verrassingsoptredens: u krijgt een bedrijfsfeest waar u nog heel lang met veel plezier aan terugdenkt!

Bedrijfsfeest - meer weten?

Bel ons gratis telefoonnummer als u meer informatie wilt hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Onze prijsopgaven en adviezen zijn uiteraard gratis en vrijblijvend. Wij staan graag voor u klaar!