Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Diemen - Bedrijfscatering

Your Choice Catering Diemen kan uw onderneming, instelling of uw school van iedere vorm van catering voorzien die u wenst. Heeft u alleen zo nu en dan broodjes nodig? Of wilt u uw bedrijfsrestaurant helemaal bevoorraad hebben met gezonde en voedzame producten? Voor beide vormen van bedrijfscatering bent u bij ons aan he goede adres!

Volledig maatwerk in bedrijfscatering

Uw zakenrelaties tijdens een werklunch een lekker broodje, soepje en sapje voorschotelen? Of al uw medewerkers tijdens drukke periodes verblijden met een warme maaltijd op de werkplek? We weten allemaal dat er weleens van die piektijden zijn waarin eten erbij inschiet. En we weten ook allemaal dat dat niet gezond en weinig productief is. Voor die momenten kunt u Your Choice Catering Diemen inschakelen als vliegende catering keep! Maar ook als u uw bedrijfskantine dagelijks gevuld wilt zien met gevarieerde en gezonde etenswaren, bent u bij ons aan het juiste adres. Volledig maatwerk in bedrijfscatering, dat is wat wij u te bieden hebben. En de kosten? Die vallen reuze mee!

Bedrijfscatering die energiek maakt

Your Choice Catering Diemen zorgt er samen met u voor dat uw medewerkers energiek en productief hun werk (blijven) doen. Door hen een keuze te geven uit een gevarieerd aanbod aan verse, gezonde producten, leveren wij een bijdrage aan de resultaten van uw bedrijf of de schoolresultaten van uw studenten. Een goede lunch geeft energie en maakt creatief. Even pauzeren met een broodje met gezond beleg of een verse soep, maakt het grote verschil voor de rest van de dag. Bel ons vandaag nog voor de mogelijkheden!

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • diverse broodsoorten, harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder ook verantwoorde vetarme soorten)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en vers fruitsap
  • serviesgoed

Alle genoemde prijzen zijn uiteraard variabel. De bedragen hangen af van uw wensen, het aantal gasten en/of het aantal dagen. Bel of mail ons voor een gratis offerte op maat.