Facebook    Twitter
Your Choice Catering Diemen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Piersonstraat 178
1112 AV Diemen
tel. 020 - 2620361

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Diemen - Barbecue

BBQ zonder grenzen

De temperaturen lopen op, de terrassen stromen vol en u krijgt zin in barbecue. Dat herkennen we bij Your Choice Catering Diemen maar al te goed. Maar wij vinden het jammer om alleen 's zomers te genieten van een barbecuefeest. Vandaar dat u bij ons het hele jaar terecht kunt voor een BBQ met alles erop en eraan. Een barbecueseizoen dat maar liefst 12 maanden duurt, dat klinkt toch heerlijk?

Barbecue op alle manieren

Vindt u alleen een kolenbarbecue een 'echte' barbecue? Of heeft u liever het snelle comfort van een gasbarbecue? Voor zowel de geur van de kolenbarbecue als het gemak van de gasbarbecue valt iets te zeggen. Your Choice Catering Diemen voorziet u in beide gevallen van een perfect verzorgde barbecue, met apparatuur die voor iedereen gemakkelijk te bedienen is. Dat kan bij ons al voor het luttele bedrag vanaf € 13,50 per persoon!

Barbecueën doet niemand alleen

De barbecueliefhebber houdt van gezelligheid. Barbecueën doe je namelijk nooit alleen, maar altijd met en voor elkaar. Het gaat om de totaalbeleving van sociaal bezig zijn, lekker eten en genieten van goed gezelschap. Voor iedere gelegenheid, privé of zakelijk, hebben we bij Your Choice Catering Diemen het juiste barbecue aanbod. Niet alleen kunt u kiezen uit een van de drie barbecuepakketten die we met zorg voor u samengesteld hebben, u mag ook naar hartenlust variëren en wijzigen als u dat wilt.

Ons barbecue assortiment

Flexibel en servicegericht als wij zijn, hebben wij ons assortiment zo voor u samengesteld dat u eenvoudig en overzichtelijk kunt zien wat wij voor u in petto hebben. De BBQ pakketten zijn zoals gezegd slechts een indicatie van wat u aan vlees, vis en andere gerechten bij ons kunt bestellen. Wat er uiteindelijk op uw grillrooster belandt, bepaalt u helemaal zelf.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Materialen bij de BBQ

Hamburger met broodjes, sla, tomaat, ui. Huisgemaakte, zalmsalade, kartoffelsalade, gemarineerde varkenshaas, toscaanse salade met zongedroogde tomaten, pijnboompitten en mozzarella, het water loopt u vast al in de mond. Met eerste klas vlees-, vis en groenteproducten maken wij van uw barbecue een belevenis waar u en uw gasten hun vingers bij aflikken. Daarnaast helpt Your Choice Catering Diemen u graag met allerlei materialen zoals partytenten, verlichting, styling, tuinfakkels, noem het maar op. Servies en bestek zijn overigens standaard bij elk barbecuepakket inbegrepen.

Barbecue met iets na

Bij Your Choice Catering Diemen houden we niet op bij het hoofdgerecht. Wilt u nog genieten van een lekker nagerecht, dan maken wij dat onderdeel van uw barbecue. Huisgemaakt dessertgebak, ijs, fruit, het smullen kent geen grenzen bij ons. Wilt u ook grenzeloos genieten? Laat u dan geheel zonder verplichtingen uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij maken graag tijd voor u!